Brokk 280 slooprobot

Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten
Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten

Brokk 280 een echte krachtbundel

De Brokk 280 slooprobot is onze zwaarste slooprobot, hij weegt ca 3150kg en is een echte dikke sloopmachine, hij kan voorzien worden van een 300kg sloophamer, Darda CC520 sloopschaar of een 250liter graafbak, deze Brokk 280 is een perfecte machine voor het slopen van dikke vloeren en fundaties of het knippen van dikke zwaar gewapende vloeren of wanden,  Net als de andere slooprobots is de Brokk 280 slooprobot zeer compact gebouwd, echter voorzien van zeer veel kracht en een heeft een grote sloopcapaciteit. Deze slooprobot neemt het gemakkelijk op tegen conventionele sloopkranen van 3 tot 4 keer zijn eigen gewicht. Ook de Brokk280 slooprobot is geheel emissievrij (geen dieseluitstoot) en elektrisch aangedreven.

 

Verder lezen

Ook bij deze slooprobot speelt veiligheid een zeer grote rol. De Brokk 280 van slooprobot.nl is uitgerust met een zeer moderne afstandsbediening. Hierdoor is het voor ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie en gecontroleerd te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator altijd optimaal zicht op het sloopobject, hetgeen de voortgang van het sloopproject sterk bevorderd.

Door de zeer compacte bouw (120 cm breed on-afgestempeld) en indrukwekkende kracht van de Brokk 280 zullen uw sloopprojecten snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Brokk 280 ondanks zijn grote kracht zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 3150kg is (+/- 3500kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van ca660kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen voor de sloop capaciteit zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Brokk 280 kan ook uitgerust worden extra grote Darda CC520 betoncrusher/betonschaar. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 540mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.