Husqvarna DXR300 slooprobot

Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten
Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten
Husqvarna DXR300 slooprobot

Husqvarna DXR300 de meest krachtige van de 2tons slooprobots

De Husqvarna DXR 300 slooprobot is de sterkste (22kw) slooprobot in zijn gewichts- klasse, hij heeft een standaard verlengde en verzwaarde arm en hierdoor heeft hij een bereik van 5 meter met een 300kg sloophamer, deze DXR300 is een perfecte machine voor het slopen van dikke vloeren en fundaties.  Net als de andere slooprobots is de Husqvarna DXR 300 slooprobot zeer compact gebouwd, echter voorzien van zeer veel kracht en grote sloopcapaciteit. Deze slooprobot neemt het gemakkelijk op tegen conventionele sloopkranen van 3 tot 4 keer zijn eigen gewicht. Ook de Husqvarna DXR 300 slooprobot is geheel emissievrij (geen dieseluitstoot) en elektrisch aangedreven.

 

Verder lezen

Ook bij deze slooprobot speelt veiligheid een zeer grote rol. De Husqvarna DXR 300 van slooprobot.nl is uitgerust met een zeer moderne digitale afstandsbediening. Hierdoor is het voor ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie en gecontroleerd te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator altijd optimaal zicht op het sloopobject, hetgeen de voortgang van het sloopproject sterk bevorderd.

Door de zeer compacte bouw (78 cm breed on-afgestempeld) en indrukwekkende kracht van de Husqvarna DXR 300 zullen uw sloopprojecten snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Husqvarna DXR 300 zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 1960kg is (+/- 2300kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van 535kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Husqvarna DXR 300 kan ook uitgerust worden extra grote Darda CC480 betoncrusher/betonschaar. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 460mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.