Husqvarna DXR310 slooprobot

Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten
Ervaring met elektrisch slopen sinds 2010
Een diversiteit aan elektrische slooprobots beschikbaar
Elektrische sloopmachines bedient door ervaren machinisten

Husqvarna DXR310 de "high reach" onder de 2tons slooprobots

De Husqvarna DXR 310 slooprobot is de zogenaamde high reach onder de slooprobots dankzij de 450mm uitschuifbare mast heeft hij een bereik van ruim 5 meter met een sloophamer, het is hiermee de meest geavanceerde slooprobot van Slooprobot.nl. Als ook de andere slooprobots is de Husqvarna DXR 310 slooprobot zeer compact gebouwd, echter voorzien van zeer veel kracht en grote sloopcapaciteit. Deze slooprobot neemt het gemakkelijk op tegen conventionele sloopkranen van 3 tot 4 keer zijn eigen gewicht. Ook de Husqvarna DXR 310 slooprobot is geheel emissievrij (geen dieseluitstoot) en elektrisch aangedreven.

Verder lezen

Ook bij deze slooprobot speelt veiligheid een zeer grote rol. De Husqvarna DXR 310 van slooprobot.nl is uitgerust met een zeer moderne digitale afstandsbediening. Hierdoor is het ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie en gecontroleerd te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator altijd optimaal zicht op het sloopobject, hetgeen de voortgang van het sloopproject sterk bevorderd.

Door de compacte bouw (78 cm breed on-afgestempeld) en indrukwekkende kracht van de Husqvarna DXR 310 zullen uw complexe sloopprojecten snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Husqvarna DXR 310 zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 2020kg is (+/- 2250kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van ca 525kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Husqvarna DXR 310 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher/betonschaar. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 400mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.